fotoabszurd

Egy fotóból kerekedik egy történet...

Utolsó kommentek

  • Simone Lewis: תודה רבה. עם האהבה הסוכן (2011.02.17. 09:10) 3D
  • GuloGulo: Ez tök jó lett. A szélmalomharcról még olvasnék majd. Leginkább a szabályai érdekelnek. (2011.02.03. 21:48) Látogatók
  • Simone Lewis: Mű-kemény. Ha igazán kemény lenne, nem tenne ppfflanel inget a fa alá. (2011.01.17. 16:14) Trikó Lord
  • GuloGulo: Dúúrva! Majdnem azt hittem, hogy a Kormányzó Úr, de nem. Amint látom még a nap is mögé bújik. Ami... (2011.01.15. 11:48) Trikó Lord
  • Pásztörperc: Bravó, csak így tovább! Remélem, kitart a lendület... (2011.01.02. 14:18) Betűk az égen
  • Utolsó 20

Tekelény

2011.09.25. 22:25 Simon.Péter

  Minden képnek megvan a maga története...

Egy történelmi jelentőségű fotó, utána pedig a története:

 A 2011-es esztendő nem csak a zemberek, hanem a laborokban bujkáló, magukat fehér köpennyel láthatatlanná tevő (persze csak ők hiszik, hogy láthatatlanok, a NAV szeme mindent lát), sertélő-pertélő tudósok éve is. Egyesek állítólag a fénysebességnél gyorsabb neutrínókat állítanak elő, mások cunamikárokat és nukleáris erőműveket ártalmatlanítanak, ám egy pici harmadik meg mind megette. 

Van viszont egy negyedik, akiről senki sem beszélt, holott halott. Amíg viszont élt, utolsó napjaiban egy apró hantaházai (Zouérattól 6300 km-re északkeletre) laborban megalkotta a tökéletes sportoló-sporteszköz hibridet, amely hamarosan forradalmasíthatja a professzionális szinten űzött sportokat.

Az első sportoló-sporteszköz hibrid egy tekelény lett, amelynek karjai végén maga a tekegolyó van, így nincs szükség külön golyóra a játékhoz, a sportoló maga csúszik végig a pályán és tarolja le a bábukat. A sportoló-sporteszköz hibrid további előnye, hogy önjáró, így kihagyható a golyókat összeszedő és visszagurító mechanizmus, sőt nincs szükség golyót elgurító külön sportolóra sem, amely jelentős megtakarítást és egyszerűbb versenyszabályokat eredményezhet. Az ilyen módon előállított sportoló-sporteszköz hibridek a játék végeztével hazamennek, így a golyók tárolásáról sem kell gondoskodni.

A hantaházai laborban kifejlesztett tekelény öntudatra ébredése után sajnos megette alkotóját (az öntudatra ébredést fotózta a tudós - ez a fotó volt életének utolsó alkotása), aki a megtalált magnókazetta szerint már az intelligens tekebábun és tekepályán dolgozott.

A jó étvággyal elfogyasztott tudósnak egy közeli barátja szerint futurisztikus tervei voltak a jövő sportjait illetően. Válogatott génkészletű úszókról, az agyuk helyén is hormonokkal és mutáns izomszövetekkel teli súlyemelőkről, vér helyett oxigén-plazma üzemanyaggal működő versenykerékpárosokról vizionált. A tervek még megvannak, de a tudós váratlan halála valószínűleg visszaveti a fejlesztéseket, amelyeket a házvezetőnő folytat tovább.

Remélhetőleg hamarosan eljön az az idő, amikor a tekelényhez hasonló forradalmi fejlesztéseknek köszönhetően nem lesz már szükség sporteszközökre, sem sportolókra, sőt, valószínűleg hamarosan magukra a sportokra sem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoabszurd.blog.hu/api/trackback/id/tr463256448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása