fotoabszurd

Egy fotóból kerekedik egy történet...

Utolsó kommentek

  • Simone Lewis: תודה רבה. עם האהבה הסוכן (2011.02.17. 09:10) 3D
  • GuloGulo: Ez tök jó lett. A szélmalomharcról még olvasnék majd. Leginkább a szabályai érdekelnek. (2011.02.03. 21:48) Látogatók
  • Simone Lewis: Mű-kemény. Ha igazán kemény lenne, nem tenne ppfflanel inget a fa alá. (2011.01.17. 16:14) Trikó Lord
  • GuloGulo: Dúúrva! Majdnem azt hittem, hogy a Kormányzó Úr, de nem. Amint látom még a nap is mögé bújik. Ami... (2011.01.15. 11:48) Trikó Lord
  • Pásztörperc: Bravó, csak így tovább! Remélem, kitart a lendület... (2011.01.02. 14:18) Betűk az égen
  • Utolsó 20

Az olvasóhoz

2011.01.02. 18:21 Simon.Péter

A nyájas olvasó - aki ezek szerint pásztor, juhász, kondás, vagy tudomisén, kinek van nyája - történeteket talál majd itt.

Egy blogon ez egészen döbbenetes, úgyhogy várok néhány másodpercet, amíg az eddigi mélységből mindenki felocsúdik a kellő magasságokba.

Egytől-egyig, esetenként fél kettőig is olyan események leírásai lesznek itt, amelyek megtörténtekor fénykép is készült. Maga a fénykép nem, de egy fényképfelvétel, vagyis a fényképről készült felvétel (nevezzük egyszerűen csak képnek!) látható lesz majd a történet elején. 

A legtöbb itt kivesézett és felboncolt fénykép korábban másutt rossz szövegkörnyezetben jelent meg. Ez azonban ne tévessze meg se a kedves, se a kedvetlen olvasót! A legtöbb kép készültekor jómagam is jelen voltam a történetírás hagyományainak nagyobb dicsőségére, vagy ha nem, akkor rendkívül megbízható forrásokból értesültem a történtekről, így fellebbentem a fátylat a kép elkészülésének valódi körülményeiről.

(akinek van képe hozzá, emailen esetleg lehet küldeni (peter.simon.mailbox@gmail.com), mert egészen biztos, hogy a kedves képtulajdonos rosszul gondolja, amit eddig a képéről gondolt...)

Együtt örülhetnek hát kicsik és nagyok, kedvesek és kedvetlenek, nyájasak és nyájatlanok: ki fog derülni az igazság.

Ne rüljön? De! Rüljön!  >>>>>

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoabszurd.blog.hu/api/trackback/id/tr32554737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása